dinsdag 16 september 2014

Pimp je badkamer!


Badkamers Harderwijk
Is je badkamer verouderd en wil je deze graag opknappen of ben je net verhuist en is de badkamer wel het laatste wat nog verbouwd moet worden, alleen is er geen budget voor. Dan kun je deze wel pimpen! 

Omdat ik zelf dit probleem heb gehad, geef ik 5 tips om jou badkamer te pimpen.

Ik begin bij de wastafel. Bij de wastafel zijn er verschillende mogelijkheden om deze te pimpen. Staat er bijvoorbeeld een oud, los kastje, vervang deze. Afhangend van welke stijl je wilt doorvoeren in de badkamer, is het een aanrader om eens bij de kringloop winkel te kijken voor een oud, vintage kastje. Een andere oplossing is verven. Verf je oude kastje en vervang de knoppen en je oude kastje heeft een hele andere look.
Een wat duurdere manier is om de wasbak te vervanger voor een ander exemplaar.

Pimp je badkamer door middel van accessoires. Vervang je zilveren saaie kraan, voor een ander soort kraan. Afhangende natuurlijk van je stijl. Vervang ook je douchegordijn voor een vrolijke of juist een hele strakke, dit kan de badkamer een hele andere look geven. Verander bijvoorbeeld je toiletbril voor een leuke en gekke toiletbril of hang een grote mooie spiegel op. Er zijn zoveel verschillende manieren om je badkamer te pimpen met diverse accessoires.

Koperen Kraan Wooncenter Filippo

Ook de muren in de badkamer kan je een andere kleur geven. Switch bijvoorbeeld van een knallende kleur naar een rustige kleur of juist andersom. 


De verlichting in je badkamer is vaak eenvoudig. In veel badkamers hangen spotjes, maar heb jij nog een hangende lamp, vervang deze dan voor een ander exemplaar. Hierdoor gaat de badkamer er gelijk heel anders uit zien. 


De finishing touch. Maak je badkamer af door het plaatsen van kaarsen of door een plant. Passen bovenstaande tips niet in je budget, ga dan alleen voor dit laatste punt. Verander je badkamer door het gebruiken van deze kleine toevoegingen. 


Is jou budget groot genoeg om je badkamer te verbouwen. Kijk dan op de website van Filippo Wooncenter. Zij hebben een groot aanbod badkamers voor elk budget.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten