donderdag 19 september 2013

De groene isolatie oplossing

Bij het isoleren van je huis wordt niet altijd rekening gehouden met het milieu. Niet iedereen is zich bewust van de schadelijke gevolgen van sommige isolatiematerialen. Dat betekent dat als u milieuonvriendelijk isolatiemateriaal gebruikt, u er wel warm bijzit maar het milieu er slechter van wordt. Ik vind het daarom belangrijk te kiezen voor groen isolatie materiaal. Hiermee draag je bij aan de omgeving, iets van wezenlijk belang, niet perse voor u maar zeker voor u kinderen en kleinkinderen.

De BiofoamPearls voor isolatie
De zogenaamde BiofoamPearls zijn een goed alternatief voor een duurzame manier van isoleren. Deze parels zijn gemaakt van Biofoam® en zijn volledig biologisch vervaardigd. De eigenschappen van deze parels komen overeen met die van piepschuim en tempex, alleen dan op een groene manier. De ontwikkeling van deze parels is een samenwerking van o.a. Termokomfort®, Isobouw en Synbra Technology, zij hebben een schuimkorrel ontwikkeld die organisch is en dezelfde kwaliteit levert.



Source: Isolatie


De resultaten van deze BiofoamPearls zijn verbluffend en zorgen voor 70% minder uitstoot van CO₂. Isolatie van je huis met deze parels dragen dus heel erg bij aan een beter milieu. Denk er eens over na en laat je goed informeren door specialisten. In deze tijd mogen we het milieu niet negeren en moeten we aan een groene toekomst denken.

Zijn jullie het met me eens? Of hebben jullie andere ideeën over de isolatie van je huis? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten