vrijdag 27 september 2013

Isolatie bij nieuwbouw

Tegenwoordig worden nieuwe woningen meteen bij het bouwen van de woning goed geïsoleerd  In tegen stelling tot vroeger, toen werden woningen vaak vanaf de bouw slecht geïsoleerd en moesten de bewoners jaren later zelf nog voor de isolatie zorgen. Mensen die nu nog in een oudere woning wonen worden daar nog steeds door gehinderd.

De isolatie van je nieuwe woning kan je met behulp van verschillende isolatiematerialen doen. Een van deze isolatiematerialen zijn de HR-Termoparels. Deze Termoparels zorgen voor een erg goede isolatie en zijn ook voor de nieuwbouw erg geschikt.

Voor systeemverwerkers (en dus ook voor de eindgebruikers) zitten er tal van voordelen aan deze manier van isolatie. Hieronder zal ik enkele voordelen van de HR-Termoparels opsommen.


Source: Isolatie

Dankzij de compactheid van de het isolatiemateriaal kan de spouwmuur 2 cm minder breed gemaakt worden. Daardoor wordt er veel materiaal bespaard.

De kosten van het transport en het opslaan van isolatiemateriaal slinken.

HR-termoparels zitten tijdens de isolatie niet in de weg, dit in tegenstelling tot verschillende andere isolatiematerialen. Hierdoor kan er sneller worden gemetseld en dat scheelt dus metselkosten.

Zoals je kunt  zien zitten er voor zowel de systeemverwerker als de eindgebruiker verschillende voordelen aan de HR-Termoparels. Ben je op zoek naar een goed isolatiemateriaal dan raad ik het zeker aan om eens een blik te werken op deze vorm van isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten