vrijdag 20 september 2013

Klustips voor het plaatsen van een hangend toilet

Steeds meer mensen willen een badkamer om zich te ontspannen. Het verbouwen van de badkamer kan echter een hele investering worden. Er wordt vaak gezegd dat de badkamer de duurste ruimte van het huis is. Vaak komt u met nieuwe betegeling al een heel eind. Op den duur moet vaak ook de wc vervangen worden. Hierbij wordt steeds vaker gekozen voor een hangend toilet. Graag geef ik een aantal tips zodat u in acht stappen om een hangend toilet eenvoudig en snel te kunnen installeren.

Allereerst moet de hoogte bepaald worden waarop het toilet komt te hangen. Vaak hangt een zwevend toilet op ongeveer 37 centimeter. Wanneer u de hoogte van het toilet heeft bepaald moeten de afvoerdelen worden bevestigd, waarna de muurplaat bevestigd kan worden.

De volgende stap is het bevestigen van de stopkraan. Vervolgens kunt u het hele frame bevestigen. Hiervoor dient u de precieze stappen van de handleiding te volgen. Wanneer u het frame heeft bevestigd kunt u de watertoevoer aansluiten op het toilet door middel van Knelfittingen. Belangrijk hierbij is dat u test of alles goed werkt.

Dan blijven er nog twee belangrijke stappen over. Het plaatsen van de omkasting en het daadwerkelijk monteren van het toilet.

Wanneer u deze acht stappen aanhoudt plaatst u simpel en snel een hangend of ook wel zwevend toilet.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten