maandag 16 september 2013

Heitje slechts een karweitje voor Samson Funderingstechniek

Het belang van heien is bekend: door heipalen de basis te laten vormen voor de fundering staan gebouwen sterk. Het karakteristieke geluid levert dan wel eens norse gezichten van de buurtbewoners op, maar dit werk is ook voor hun woning van groot belang geweest.

Meestal gebeurt heiwerk op een vlakte met behulp van grote machines. Maar er zijn ook situaties waarin er heipalen in een beperkte of kleine ruimte moeten worden geplaatst. Dezelfde machines hebben hier geen ruimte en kunnen niet gebruikt worden. Dan is het tijd om een specialist in te schakelen.

Samson Funderingstechniek is dé specialist als het gaat om heiwerk in beperkte ruimtes of inpandig heiwerk. De technieken die hierbij komen kijken heeft Samson Funderingstechniek in de loop der jaren weten te perfectioneren.

Door middel van speciaal gelaste buiselementen en een met grind gestort heiblok wordt het eerste gedeelte geplaatst. Daarna kunnen de diverse gedeeltes van de buis ter plekke aan elkaar gelast worden.


Voor een speciaal project van mijn oom hadden wij een professional nodig die een uitbouw kon realiseren. Dit was echter zeer moeilijk te vinden en uiteindelijk kwam de aannemer Samson Funderingstechniek. Het resultaat mag er zijn en het was int
eressant om de techniek achter het heiwerk van dichtbij te mogen zien.
Heiwerk Amsterdam
bron: Samson Funderingstechniek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten